Natuurgeneeskunde

Biotensor

Sinds kort werk ik met de Biotensor om te kunnen meten of bepaalde voedingsstoffen goed zijn voor het dier, of om te bepalen welk middel op een1MessingBiotenser bepaald moment het beste werkzaam is. 

De biotensor ziet er op het eerste gezicht een beetje zweverig uit, het lijkt een beetje op een toverstokje. Toch is de achterliggende theorie helemaal niet zweverig en vindt deze zelfs zijn oorsprong in de kwantummechanica.

Zoals je misschien wel weet, bestaat alles in het universum uit trillingen. Als je kijkt binnen atomen (de bouwstenen van moleculen) vind je daar allemaal heel snel trillende, draaiende en verspringende deeltjes, de neuronen, protonen en elektronen. Deze zorgen ervoor dat ieder stofje een specifieke trilling heeft. Een biotensor kan deze trillingen waarnemen en daarmee kan je meten of een bepaald voedingsmiddel of medicijn voor een dier geschikt is: gaan de trillingen mooi samen op, of botsen ze. Vergelijk het maar met twee magneten die je tegen elkaar wilt duwen, met de goede kanten gaat dit perfect, maar anders stoten ze elkaar af. 

Omdat ik graag veel wil oefenen met het werken met de biotensor, is er weer een leuke kortingsactie:
Kortingsactie: t/m 15 juni 2016 10% korting voor nieuwe patiënten en 20% korting voor bestaande patiënten!