Nestje 2022

3 weekjes

De ontwikkeling van de pups is afgelopen week hard gegaan. Van waggelende, wazig kijkende pupjes een week geleden, naar kleine donderstenen die al een sprintje kunnen trekken, kwispelen en mama en oma staan uit te dagen! Ook komt er steeds meer geluid uit. 

De reutjes lopen qua ontwikkeling iets voor op de dames. Vooral Groen, die was de eerste die echt naar je toe komt en aandacht vraagt. Ook stond hij oma Floortje al uit te dagen voor spel toen hij pas 2 weken en 3 dagen oud was! Zie ook het filmpje iets verderop. 
Floortje vindt dat wel leuk trouwens, alhoewel ze het ook nog een beetje spannend vindt als de pups achter haar aan lopen. 
James Bont was de eerste die begon met kwispelen, heel schattig met dat kleine staartje. 

Gisteren hebben we een stukje ren aan de werpkist vastgemaakt. De pups hadden eigenlijk zo iets van laat ons lekker slapen, maar toen ze eenmaal door hadden dat de deur open was vonden ze het toch wel erg leuk! ’s Nachts en als we weg gaan gaan ze nog wel in de kist met het plankje er in, we zijn er nog niet helemaal zeker van dat ze de weg naar de werpkist terug weten te vinden haha. 

De gewichtjes:

Bont – geboorte 236 gram – nu 1057 gram (448%)
Groen – geboorte 187 gram – nu 948 gram (507%)
Roze – geboorte 230 gram – nu 986 gram (429%)
Paars – geboorte 195 gram – nu 913 gram (468%)

4 reacties