Nestje 2019

6 weken

De tijd vliegt voorbij! Alweer de 6 weken gepasseerd, voor je het weet vliegen ze alweer uit… Gelukkig kunnen we nog 2 weken van het spul genieten. 
Afgelopen week weer heel wat ondernomen en ook voor komende week vult de agenda zich weer snel!

De pups hebben afgelopen week voor de eerste keer kennis gemaakt met andere honden. 
Dit begon op zaterdag, de nieuwe baasjes van Jente hebben al een Markiesje, Chico, en hij mocht mee om kennis te maken. De pups vonden het meteen leuk en probeerden bij Chico te drinken en gingen aan zijn staart hangen, die vond dat maar raar… 

Chico en Jente

Op zondag zijn we op bezoek geweest bij halfzusje Noppes, een van de teefjes uit Floor haar eerste nest. Zij woont in Naarden, samen met haar grote ‘zus’ Nootje. Hun baasje heeft een mooie grote tuin met een groot gazon, daar konden de pups heerlijk rennen. 
Daarna geprobeerd om ze met z’n 4en naast elkaar op de foto te krijgen, maar dat is een uitdaging! 

Op maandag zijn we met de pups voor de eerste keer ‘aan de wandel’ geweest, even naar de overkant van ons (doodlopende) straatje, daar geknuffeld worden door de overbuurvrouw en weer terug! 
Ging heel erg goed voor de eerste keer, ze liepen dapper rond en ook de stoep was niet zo’n heel groot probleem. 

Op dinsdag kwamen de baasjes van Sam voor hun puppyconsult en daarna zijn we nog even met alle pups aan de wandel geweest. 

Woensdag kwam ’s middags Cairn Terrier Ukje even langs en stond er voor de avond een uitje voor ze in de planning: mee naar de ballroomtraining van mijn ouders. 
Vooral het onderdeel ‘harde muziek’ is hierbij goed getraind! Maar dat maakte ze allemaal niks uit. 

Donderdagmiddag nog even een klein rondje gewandeld, waarbij de pups in de kinderwagen mee gingen. Konden ze daar alvast een beetje aan wennen voor als we volgende keer weer op pad gaan. 

Ook op donderdagavond mochten de pups mee op pad. Ze waren al in de dansschool geweest tijdens  onze bestuursvergadering, maar nu mochten ze ook mee tijdens een cursusavond. Iedereen natuurlijk helemaal verliefd en ik kan niet meer tellen hoe vaak ik de vraag kreeg ‘ben je ze al kwijt?’ hahaha. 

Eerst gingen de pups lekker spelen, toen een uurtje slapen en nadat de les afgelopen was hebben ze nog even de kantine mogen verkennen. 
Ze waren lekker moe toen we thuis kwamen en ze werden pas om 8 uur vanochtend wakker!

Vandaag maar even een rustdagje voor de pups, alhoewel ze dat zelf maar niks vinden…. 
Natuurlijk ook nog even de portretjes:

Eén reactie

  • steef

    De pups vandaag weer in het echt gezien.
    Ze zijn zo ontzettend, lief, leuk, aandoenlijk, stout, vertederend, grappig, speels en nog zo veel meer.